معاونت اداری مالی و توسعه منابع

برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر کارگزینی دانشگاه

مراسم تودیع مهندس محمد رضا زاهدی و معارفه خانم دکتر صدیقه عرب امیری، مدیران سابق و جدید مدیریت کارگزینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  در روز یکشنبه 25 تیر با حضور دکتر نصراله نژاد قمی معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه برگزار شد. دکتر شتایی رئیس دانشگاه در حکمی سرکار خانم عرب امیری  را به سمت سرپرست مدیریت کارگزینی و رفاه دانشگاه منصوب کرد.
دکتر نصراله نژاد ضمن تقدیر از آقای مهندس زاهدی  آرزوی موفقیت برای ایشان، از خانم دکتر عرب امیری جهت  برنامه‌ريزي دقيق و بهره‌گيري از تمامي ظرفيت‌هاي دانشگاه در جهت ساماندهي امور مربوط به مديريت كارگزيني و رفاه و تحول آن اداره به منظور افزايش روحيه نشاط و اميد در بين همكاران محترم دانشگاه و مشاركت ايشان در تصميم سازي ها در راستاي تحقق اهداف راهبردي دانشگاه اقدامات موثر انجام گیرد.

تاریخ ارسال خبر :   27 تیر 1402 - 07:25    |     تعداد بازدید :   283
 ارسال کننده :   سید رضا عقیلی    |      کد خبر :   16940
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      27 تیر 1402 - 07:25    |    کد خبر : 16940